Wij werken uitsluitend met dagverse producten van de beste kwaliteit. Dat betekent onbewerkt, zonder toevoegingen en waar mogelijk biologisch, fair trade en een transparante en verantwoorde herkomst van de producten. De vis is waar mogelijk biologisch, lijngevangen wilde vis, MSC gecertificeerd, zorgvuldig geselecteerd en op ambachtelijke wijze verwerkt.
7 juni 2020 opende Vigo Seafoodshop zijn deuren in de gezellige buurt van het Statenkwartier schuin tegenover de bestaande restaurants Vigo Seafoodbar en The Old Jazz. Hiervoor werd alle verse vis bewerkt, opgeslagen en verkocht in de andere visspeciaalzaak in de Gentsestraat in Scheveningen. Daar waar de samenwerking van Hans, Cor en Jonathan Roeleveld in 2012 begon met hun eigen visspeciaalzaak en restaurant. De familie Roeleveld zit eigenlijk al heel hun leven in de vis, dus een paar mooie (vis)restaurants uitten zich perfect in de tijd van nu waar culinair uit eten gaan een belangrijk onderdeel van de mens is geworden.